Endelig er vår nye nettside lansert

Vi er både stolte og glade for at vi nå har fått på lufta en universelt utformet, rask og sikker nettside.

Illustrasjonsbilde av personer hoppende av lykkeDet er Digitalt Byrå i Bodø som har levert vår nye nettside hvor overordnet fokus har vært optimal brukeropplevelse.

Universell utforming, brukervennlighet, hastighet, sikkerhet og SEO, har vært sentrale krav som har lagt til grunn for vår vurdering og valg av leverandør.

Vi er veldig fornøyde med resultatet og er trygge på at både eksisterende og nye brukere av nettsiden finner lett frem til den informasjonen som man søker.

Har du ønsker og behov som vi ikke har tilfredsstilt i vår nye nettside? Da ønsker og oppfordrer vi våre brukere til å gi oss en tilbakemelding. Vi ønsker ditt bidrag til forbedring av nettsiden, både hva gjelder struktur, brukergrensesnitt, funksjonalitet og innhold.

Vårt overordnede mål er å utvikle en nettside som ikke bare tilfredstiller kravene i regelverket for universell utforming, men også gir deg som bruker en optimal brukeropplevelse. Det er deg som bruker som er vår viktigtste dommer og bidragsyter slik at vi kan utvikle nettsiden i tråd med den digitale utviklingen og dine behov.

Send oss gjerne en melding på e-post, så skal vi gjøre vårt beste for å gi deg en relevant, brukervennlig og god nettside.

Ønsker du også en rask, sikker og universelt utformet nettside? Da kan du kontakte Digitalt Byrå her (åpnes i nytt vindu)